ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

Η Εταιρεία

22 χρόνια Gloman - Αξιόπιστες λύσεις υποδομών internet & live streaming

Με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των νέων τεχνολογιών από το 1999, διαθέτουμε τεχνογνωσία και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό.

Η δράση μας τοποθετείται από την εποχή που το internet κι οι διαδικτυακές μορφές τεχνολογίας ήταν άγνωστες σε πολλούς στην Ελλάδα.

Είμαστε μια ελληνική εταιρεία που μπορεί να ανταγωνιστεί σε ποιότητα, εξυπηρέτηση και τιμή τους κολοσσούς του εξωτερικού, γιατί διαθέτουμε την γνώση και τις απαιτούμενες οικονομίες κλίμακας στις υποδομές μας.

 

Ο Σκοπός μας

Σκοπός μας είναι, να προσφέρουμε σε νέες και υφιστάμενες εταιρείες, την δυνατότητα να εστιάσουν στον επιχειρησιακό τους στόχο, χωρίς να τους απασχολούν τεχνικές δυσκολίες. Αναλαμβάνουμε πλήρως τα τεχνικής φύσεως θέματα, για την απρόσκοπτη λειτουργία τους. Η Gloman μπορεί να αναλάβει με απόλυτη εγγύηση απόδοσης και αξιοπιστίας, όλη την τεχνική υποδομή σας στο διαδίκτυο, αφήνοντας ελεύθερη την ομάδα σας να ασχοληθεί μόνο με τα θέματα ουσίας που την καθιστούν μοναδική.

Οι Υποχρεώσεις μας

Σχεδιασμός τεχνολογικής στρατηγικής με ευελιξία ανταπόκρισης στις εξελίξεις της τεχνολογίας. Παροχή αξιόπιστων υλικών αιχμής. Προληπτική συμβουλευτική υποστήριξη για επερχόμενες τεχνολογικές αλλαγές. Ομαλή διαδικασία ολοκλήρωσης τεχνολογικών αλλαγών στις πλατφόρμες χωρίς να επηρεαστεί η καθημερινή λειτουργία. Συνεχή παροχή αφοσιωμένης τεχνικής υποστήριξης.

Η δέσμευσή μας

Δεσμευόμαστε απέναντι στους πελάτες μας για την πλήρη κατανόηση των επιχειρησιακών αναγκών τους και προσφέρουμε εξαιρετικές κι ολοκληρωμένες υπηρεσίες και τεχνολογίες αιχμής κάθε στιγμή. Η επιχειρησιακή κουλτούρα μας, πηγάζει από την ανάγκη των πελατών μας για εξατομικευμένη υποστήριξη σε κάθε περίπτωση, γι αυτό κι εγγυόμαστε την δική μας μέριμνα για όλες τις τεχνολογίες πληροφοριακών συστημάτων που αρμόζουν σε κάθε επιχείρηση.

Οι εγγυήσεις μας

Οι υποδομές πληροφορικής είναι ένα από τα βασικά εργαλεία των εταιρειών σήμερα, που απαιτούνται για την υπεροχή τους έναντι του ανταγωνισμού. Συνεργαζόμενοι με την Gloman, θα έχετε την βεβαιότητα ότι τα τεχνολογικά συστήματα και οι υποδομές που θα υποστηρίζουν την παρουσία σας στο Internet, θα είναι λειτουργικά άψογα και αποδοτικά στον χρόνο και τις τεχνολογικές εξελίξεις. Το δυνατό μας σημείο είναι η εξειδικευμένη ομάδα μας, ικανή να κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες σας και να προσφέρει λύσεις που προσθέτουν αξία στις υπηρεσίες και λειτουργίες σας. Απόδειξη, οι πλήρως ικανοποιημένοι πελάτες μας!